חטיפי אנרגיה בריאים וטעימים NUGO, LAVLE

052-2661244

למה NUGO

»
למה NUGO

 

NUGO  ללא שומני טרנס – שומנים מעובדים ( לדוגמה שמן דקלים ) המעלים את הכולסטרול הרע ומוריד את הכולסטרול הטוב.

NUGO לעולם לא השתמשה ולעולם לא תשתמש בשומנים מעובדים.

NUGO - ארוחת ביניים מושלמת.   

NUGO - מופחת שומן ללא שומני טראנס וללא כולסטרול.  2.5-3.5  גר' שומן לחטיף 50 גר'.      

NUGO - ערך גליקמי נמוך. הסוכרים הינם מסירופ אגבה וסירופ אורז חום

NUGO - השוקולד הינו שוקולד אמיתי – מוצקי קקאו וחמאת קקאו עתיר בנוגדי חימצון.                    

NUGO - מופחת קלוריות 180קל'- 50 גר'

NUGO - חטיף מיוצר מחומרים טבעיים בלבד.

שוקולד אמיתי מכיל נוגדי חמצון.

חטיפים אחרים – מסמנים על גבי המוצר ללא שומנים מעובדים ע"י עיגול של הערכים כלפי מטה. אף על פי שהם מכילים שמנים מעובדים שהם למעשה שומני טרנס.

 

למה NUGO גורם לשובע?

אינדקס גליקמי של המזון הוא דירוג הפחמימות במזונות בהתאם להשפעתן המיידית על רמת הגלוקוז בדם. 
של המזון שאנו אוכלים יש חשיבות רבה מאוד בשמירת בריאותנו ובמניעה של התהוות בעיות בריאותיות שונות.

NUGO הממתיקים הינם ממתיקים טבעיים (אגבה , טפיוקה, סירופ אורד חום) בעלי אינדקס גליקמי נמוך מתפרק באיטיות במערכת העיכול ומעלה את רמת הסוכר בדם בצורה מתונה, שומר על תחושת שובע לאורך זמן ועוזר להלחם בדחף של אכילת יתר.

חטיפים אחרים – השימוש בממתיקים בעלי אינדקס גליקמי גבוה מתפרק במהירות במערכת העיכול ומעלה באופן חד את רמת הסוכר בדם, הגורמת לתחושת רעב לאחר זמן קצר.

 

למה NUGO טעים יותר מחטיפים אחרים?

שוקולד – שוקולד מריר אמיתי המיוצר מפולי קקאו קלויים וחמאת הקקאו.

חטיפי NUGO -גורמים להרגשת שובע בזכות המרכיבים הטבעיים , פחממות בעלי ערך גליקמי נמוך.

חלבונים מלאים בתוספת חומצות אמינו המעודדים ספיגה יעילה .

שוקולד אמיתי מכיל נוגדי חימצון

טעים וגם בריא.

לעומת חטיפים אחרים – מצופים בציפוי שוקולד עם שמנים צמחיים (לדוגמה שמן דקלים) המשאירים טעם פלסטי ומתיקות יתר.

 

 להלן טבלה השוואתית:

  

 

חטיפי

NUGO

חטיפים אחרים

מאותה קטגוריה

חלבון

חלבון מופק בעיקר מ מי גבינה ,רכז חלב או מ סויה , אורז.

חלבון מי גבינה ורכז חלב מופק

מ חלב שאין בו הורמונים כי הבקר שמייצר את החלב גדל ללא הורמונים.

חלבון המופק מסויה או מאורז מלא . 1. ללא הנדסה גנטית.

2. ההפקה נעשת ע"י הידוי (מיים)

 

 

חלבון המופק ממי גבינה , רכז חלב אין מידע על מקור החלבון.

 

 

חלבון סויה מופק בתהליך כימי.

פחממות וסוכרים

הפחממות מחולקות לשניים,

פחממות זמינות מיידית. ופחממות בזמינות לטווח ארוך

קצב של התפרקות בגוף (ערך גליקמי)

בחטיפי NUGO הם בעלי ערך גליקמי נמוך.

מקור הסוכרים בעיקר מפירות וסוכרים לא מעובדים.

 

בדרך כלל פחממות בעלי ערך גליקמי גבוה.

סוכרים מעובדים.

שומן

חמאת קקאו , (מוצקי קקאו)

לכן החטיף מכיל שוקולד אמיתי ולא בטעם שוקולד.

 

שומנים מעובדים , לרוב שמן דקלים , מעלים את רמת הכולסטרול הרע ומוריד את כולסטרול הטוב.